Opbyg en super form med cykeltræning

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

CYKELTRÆNINGCykeltræning er utrolig effektivt til at opbygge en god grundform som du kan bygge videre på. Her giver vi dig nogle grundprincipper og gode råd til hvordan du kan komme i dit livs form og træne dig op til at deltage i et løb.

Gode råd til din træning

Ting tager tid – Lad være med at tro du er verdensmester og læg alt for hårdt ud, start hellere med at fokusere på at lave en god rutine som eksempelvis at træne tre gange ugentligt og byg så langsomt og sikkert på så du undgår skader.

Følg et program – Der findes rigtig mange programmer som du kan følge, mange af dem nu til dags kan enten fås i en app eller indbygget direkte i din cykelcomputer.

Læg langsomt på – Hvis du følger en simpel regel som at du max bør lægge 10% ekstra på uge for uge, enten i form af tid, intensitet eller længde, så kan det ikke gå helt galt.

Restitution og hvile – De professionelle ved hvor vigtigt dette punkt er, mens vi ser mange nybegyndere ganske enkelt ikke tager det seriøst nok. Få hvilet, få masser af søvn og spis sundt.

Kom op på cyklen – Der vil komme dage hvor du bare ikke gider og hvor du føler dig træt. Det er derfor vigtigt du har nogle klare regler for dig selv og kommer op på cyklen uanset hvad. Om du så ikke giver den alt hvad du kan er ikke det vigtigste, det vigtigste er at du holdt din rutine og fik overstået træningen.

Træn også om vinteren – Her i Danmark er det ofte umuligt at cykle om vinteren, det er koldt og der kan ligge sne på vejene meget af tiden. Det betyder også at mange ser et stort formdyk henover vinteren. Her kunne det være en ide at anskaffe sig enten en motionscykel eller begynde til spinning. Hvis du er i tvivl om hvilken motionscykel du bør vælge, så tjek denne guide på Fitness-blog.dk. Hvis du gerne vil begynde til spinning, så kan du tjekke denne oversigt over de bedste spinningsko på Tjek24.dk.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes