Alt du bør vide om løbebånd

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

LøbebåndLøbebånd plejede før i tiden at være store, larmende og besværlige tingester. Nu er de fleste af dem strømlinede og stille. Du bør dog stadigvæk grundigt inspicere et hvert løbebånd inden du køber det. Her er hvad man skal kigge efter:

Sikkerhedsfunktioner

Kig ikke to gange på modeller, der ikke har en nødstops knap og en automatisk langsom-start hastighed. Overvej en maskine der kræver en sikkerhedskode eller særlig magnet for at starte den, især hvis du har små børn. Det er en god funktion for voksne, også: Hvis du mister din balance, en magnet, der er forbundet til løbebåndets konsol, som trækkers ud fra skærmpanelet, hvilket får maskinen til automatisk at slukke.

Læs også: 10 ting, du skal vide om træning på løbebånd

Feedback

Maskinen skal vise følgende: tid, distance, hastighed og kalorieforbrænding. Mange løbebånd kommer også med et sæt forprogrammerede træningsprogrammer og en hjerte-monitor opkobling. (Hvis pulsmåler ikke er indbygget i gelænderne, kan du bære en bryst måler, som viser din puls på skærmen). Skærme på løbebånd har drastisk forbedret sig de seneste år; du kan være i stand til at finde en der endda viser motiverende grafik af personer der udøver den samme trænning i dit tempo.

Læs også denne guide på Trainsmarter: Test af billige løbebånd: Her er de 5 bedste modeller

Hældnings kapacitet

At gå op ad en bakke tilføjer intensitet og variations til din træning. Med de fleste maskiner, kan du enten trække en håndtag eller trykke på en knap for at simulere bakker. Pas på løbebånd der skaber en skråning med hydrauliske stempler. Disse modeller findes ofte i stormagasiner, og de er ikke tilbøjelige til at støtte din vægt gennem fortsat anvendelse og har tendens til at bryde sammen, nemt og ofte.

Læs også: Runners worlds guide to treadmills

Hold dig væk fra selvkørende løbebånd.

Du ønsker måske at undgå at købe et selv-dreven løbebånd (den type uden motor). Du kan typisk ikke få løbebåndet til at bevæge sig medmindre du laver en hældningen på maskinen, men det gør øvelsen for udfordrende for mange begyndere. At løbe på disse løbebånd er umuligt – du har brug for en endnu stejlere hældning, og bæltet har en tendens til at holde fast.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes